2752096427 Σκοπέλου 3, Ναύπλιο serfasnikos@yahoo.gr
hero image
 
 
 
 
 
Serfal
Κατασκευές Αλουμινίου - Κουφώματα | Ναύπλιο Αργολίδα

Η εταιρεία Serfal, έχει έδρα στο Ναύπλιο Αργολίδας και δραστηριοποιείται σε παντός είδους κατασκευές αλουμινίου με ειδίκευση στα minimal κουφώματα, προσφέροντας στους πελάτες μας αξιόπιστες λύσεις για τις ανάγκες τους στον τομέα του αλουμινίου.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας χρησιμοποιούν υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και μοντέρνες τεχνικές κατασκευής για να δημιουργήσουν αλουμινοκατασκευές που θα ικανοποιήσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. 

Στη Serfal, εκτιμούμε την ατομικότητα και τις ξεχωριστές προτιμήσεις κάθε πελάτη. Εργαζόμαστε στενά μαζί σας για να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας και να προσφέρουμε εξατομικευμένες λύσεις που θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

Συνεργαζόμενοι με τη Serfal, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα λάβετε προϊόντα υψηλής ποιότητας και υπηρεσίες που προσφέρουν μεγάλη αξία. Αναλαμβάνουμε έργα από μικρές οικιακές εγκαταστάσεις έως και μεγάλες εμπορικές κατασκευές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
     
 
Είμαστε πιστοποιημένοι κατασκευαστές
Μεγάλες ελληνικές βιομηχανίες μας έχουν πιστοποιήσει για την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων τους, ενημερώνοντάς μας συχνά για τεχνικά θέματα και αξιολογώντας μας για την ποιότητα της δουλειάς μας. Αποτέλεσμα αυτού είναι εσείς να έχετε πιστοποιημένα με CE προϊόντα κουρφαίας ποιότητας.
 
     
     
 
Ολοκληρωμένος & ενημερωμένος εκθεσιακός χώρος
Στον οργανωμένο εκθεσιακό μας χώρο θα βρείτε μεγάλη γκάμα δειγμάτων σε πραγματικές διαστάσεις και σε μεμονωμένα εκθεσιακά δείγματα, που με ποικιλία χρωμάτων, εξαρτημάτων και τυπολογίας, θα σας βοηθήσουν να λάβετε τη σωστή απόφαση για τη αντικατάσταση των κουφωμάτων σας ή όποιας άλλης κατασκευής επιθυμείτε.
 
     
     
 
Ξεκάθαρες προσφορές
Οι έγγραφες προσφορές μας αναγράφουν ξεκάθαρα για το τι προϊόν έχουμε δώσει προσφορά, με τι υλικά, ποιών επώνυμων εταιριών, τι χαρακτηριστικών. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο πελάτης μας τι ακριβώς θα παραλάβει με την απόφασή του να συνεργαστεί μαζί μας.
 
     
 
     
 
 Μεγάλη γκάμα προϊόντων και βοηθητικών κατασκευών
Η συνεργασία μας με πληθώρα ελληνικών εταιρειών στους βασικούς μας προμηθευτές, μας φέρνει σε θέση να μπορούμε να παράξουμε με βάση τις ανάγκες σας, κάθε πιθανή κατασκευή για την οικιακή ή επαγγελματική σας στέγη.
 
     
     
 
Γνώση των ενεργειακών τζαμιών
Γνωρίζουμε καλά τα πλεονεκτήματα των ενεργειακών υαλοπινάκων και είμαστε πρεσβευτές της χρήσης τους σε κάθε κούφωμα. Καλύτερη θερμομόνωση, ηχομόνωση, εξοικονόμηση ενέργειας και οικονομικό όφελος από τη μείωση ψύξης/θέρμανσης, αναβαθμίζουν την ζωή μας.
 
     
     
 
Ανταγωνιστικές τιμές
Η παραγωγή και τοποθέτηση κουφωμάτων είναι διαδικασία που πολλές φορές μπορεί να έχει κρυφές χρεώσεις ή χαμηλή ποιότητα εργασίας. Η SERFAL δεσμεύεται για κορυφαία ποιότητα εργασίας με τις ανταγωνιστικότερες - και ξεκάθαρες - τιμές της αγοράς.
 
     
 
     
 
Εγγυημένα σωστή τοποθέτηση προϊόντων
Σε κάθε περίπτωση, είτε η παραγγελία σας αφορά νέα τοποθέτηση ή αντικατάσταση κουφωμάτων, γνωρίζουμε τα μικρά μυστικά που κρύβουν τις μεγάλα λάθη, και δεσμευόμαστε για γρήγορη, απλή και αποτελεσματική τοποθέτηση κουφωμάτων.
 
     
     
 
Εξυπηρέτηση και μετά την πώληση
Γνωρίζουμε ότι η τοποθέτηση μπορεί να κρατήσει μια-δύο ημέρες αλλά τα νέα σας κουφώματα είναι για μια ζωή. Εμείς, είμαστε δίπλα σας συνεχώς για κάθε σας απορία και για κάθε ερώτηση. Πιστεύουμε ότι για κάθε πρόβλημα υπάρχει μια λύση και σίγουρα οι άνθρωποί μας είναι εκεί για να τις βρουν.
 
     
     
 
Τέλειο αισθητικό αποτέλεσμα
Γρήγορα, εύκολα και πάνω απ’ όλα εγγυημένα! Μέσα σε ελάχιστο χρόνο και με την μέγιστη ποιότητα κατασκευής και τοποθέτησης, τα νέα σας κουφώματα είναι γεγονός, δίνοντας την τέλεια αισθητική πινελιά στο σπίτι σας, για μια ζωή!
 
     
 
 
 
 

 


 

Επικοινωνήστε μαζί μας

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προϊόντα και τις κατασκευές μας.